Ek Tasarım

Hakkımızda

Başarılı ve emin adımlar ile yoluna devam eden EK TASARIM Cam balkon sistemleri konusunda istenilen tüm talepleri yerine getirmekten mutluluk duyar. Müşterilerine Dünya standartları kalitesinde ürünler teslim etme arzusunu kendisine hedef edinmiş olan EK TASARIM Firması güçlü kadrosu ve çeşitli iş ortakları sayesinde her zaman tercih edilen ve tercihlerde tekrar edilen bir kuruluş olmuştur. 

Şili ve Çin dahil olmak üzere toplamda 60 ülkede hizmet vermiş olmanın gururunu taşımaktayız. Uzman mühendislerimiz sayesinde yenilikçi ve can alıcı tasarımları ön plana çıkartırken aynı zamanda en uygun bütçe ile en kaliteli ürünlerin sınırlarını zorlamaktan kaçınmamaktayız…

Cam Sistemleri

Cam sistemlerinde Dünyanın En İyisi Olan AlbertGenau Firmasının Bayisi olarak sizlere en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşıyoruz.

ek-tasarim-yorumlar
[ Müşteri Yorumları ]

Kullanıcı Yorumları

“Kış aylarında bahçe konforunu yaşamak için EK TASARIM ile iletişime geçtim. Kullanılan sistem sayesinde artık bir kış bahçesine sahibim. Yaz aylarının dışında bahçemin kullanıma açılması son derece mutluluk verici. Isı yalıtımı sayesinde akşamları çocuklarımla gün batımının keyfini çıkartmaktayız. Sonsuz teşekkürler.”
Ayça Özden
Mimar
“El değmeden katlanabilen teknolojik sistemler sayesinde restoranımızda müşterilerimizin konforunu etkilemeden ortamımızı ferahlatmak bizlere ayrıca bir mutluluk yaşattı. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.”
Serdar Demir
İşletme Müdürü
“Katlanabilen cam balkon sistemleri sayesinde balkonumuzda ferah bir alan elde ettik. Tamamen açılabilmesi sayesinde balkonumuzu yaz aylarında serin, kış aylarında ise ekstradan bir oda olarak kullanabilmekteyiz.”
Sevil Altınkaya
Finans Danışmanı

Bizimle İletişime Geçin!

Cam balkon sistemleri hakkında fiyat ve bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz…

[ Üstün Mühendislik ]

Tüm Projelerimizde Özel Dokunuşlar

Özel Mühendislerden oluşan kadromuz sayesinde büyük ve küçük ölçekli tüm projeleri titizlikle değerlendiriyor ve projelendiriyoruz. Tüm detayları noktası ile düşünen mühendislerimiz ile planlanmış bir çizgide ilerliyoruz, görüşlerinizi ve hayallerinizi hayata geçiriyoruz. Alanınızın tasarımı ve konseptinizi korumayı hedeflerken güvenlik ve sağlığınızı önemsemekteyiz…

[ EK TASARIM ]

CAM BALKON YAPTIRIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Cam balkon yaptırma aşamasında tercih edeceğiniz firma oldukça önemlidir. Seçeceğiniz kuruluşun geçmiş ve gelecekteki garanti ve kullanılabilirlik kalitesi açısından güven tazeliyor olması gerekmektedir. Cam balkon işlemi için kalitesiz bir yapıya sahip işçilik ve malzeme sizlere gelecekte büyük riskler oluşturur. 

Kullanacağınız ürünün malzeme kalitesi en önemli unsurlardan biridir. Paslanmaz ve su geçirmez olması bir sonraki süreçte hayatınıza konforlu bir kullanım sağlayacaktır. Üstün mühendislik gerektiren cam balkon sistemleri olası problemler oluşması durumunda su geçirgenlik ve paslanma durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Cam balkon yaptıracağınız firmanın geçmişini kesinlikle araştırmanız gerekmektedir. Garanti kapsamı içerisinde olsa bile bir kaç yıl sonrasında karşınızda iletişim kurabileceğiniz bir servis bulamayabilirsiniz. Bu sebeple cam balkon sistemlerinde geçmiş ve geleceğe dair firmanın sizlere vermiş olduğu güven unsuru büyük önem taşımaktadır.

[ Soru & cevap ]

Sıkça Sorulan Sorular

Cam balkon yapılış aşamasında hangi konulara dikkat etmeliyim?

Cam balkon yaptırmaya karar verdikten sonra seçeceğiniz firmanın güvenilirliği çok önemlidir. Montaj işleminin titizlikle ve profesyonel kişilerin uygulaması gerekmektedir. Diğer önemli noktalardan birisi de malzeme kalitesidir.

Cam balkonlarda ısı yalıtımı bulunur mu?

Yüksek kalitede üretilen ürünlerimizde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ekstra ısı yalıtımı için özel camlar kullanılmaktadır.

Cam balkonlar iç mekanlarda kullanılabilr mi?

Cam balkonlarınızı hem iç hem dış mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Cam balkonların kullanım kolaylığı nedir?

Müşterilerimizin memnun kalması açısından tüm ürünlerimizin kullanımı oldukça kolaydır.

Kalite Testleri

Cam balkon sistemleri yoğun yağış miktarına karşı üstün su geçirmezlik performansı göstermiştir. Avrupa birliği standartlarında Class2A statüsündedir.

Su Geçirgenlik Testleri

Cam balkon modellerimiz Almanya PFB Enstitüsü'nde rüzgar testine tabi tutuldu ve Class3 sınıfını almaya hak kazandı.

Darbe Dayanıklılık Testleri

Isıcamlı cam balkon moedelimiz Almanya PFB Enstitüsü darbe dayanıklılık testlerine tabi tutuldu. Avrupa birliği standartlarına göre Classl2/E5 sınıfına uygun görüldü.

Rüzgar Yükü Testleri
[ +]
Ülke'de hizmet
[ +]
Bitmiş proje
[ +]
yıllık deneyim
[ +]
Ürün Potansiyeli
[ EK TASARIM ]

Modern bir ambians yakalamak sizin elinizde.

Tüm Alanlar İle Uyumlu

Cam balkon ürünlerini iç ve dış tüm mekanlarda kullanabilirsiniz. Bahçelerinizi sıcak bir kış bahçesine dönüştürebilirsiniz.

Üstün Mühendislik

Mühendislik kadromuz ile en ince ayrıntıları bile önemsiyoruz. Gelecekte oluşabilecek problemleri ortadan kaldırıyoruz.

Yeni Yaşam Alanları

Cam sistemleri ile açık alanlarınızı kullanılabilir alanlara dönüştürebilirsiniz. Balkonunuz ve terasınız kış aylarında bile kullanıma hazır.

Özgün Tasarımlar

Modern ve özgün tasarımlar ile stilinize uygun çerçeveler edinin. Isı ve ses izolasyonunun yanında modern bir görünüm elde edin.

SATIŞ NOKTASI

İletişim

Aşağıdaki bilgiler aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz…

ADRES:

Merkez Mahallesi, Onarım Sokak, No:1/A Kağıthane İstanbul

TELEFON:

0212 871 71 94

ATÖLYE

İletişim

Aşağıdaki bilgiler aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz…

ADRES:

Gürsel Mahallesi. Sevilen SK No:26/1 Kağıthane İstanbul

TELEFON:

0212 871 71 94

İletişim Formu

    Aşağıdaki bilgileri doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz...